Bar

Vi hadde egentlg planer om å reise til nasjonalparken, Durmitor i Montenegro, men på grunn av utfordringer med å komme oss hit, samt lite info om dette, dro vi heller rett til Bar. I Bar hadde vi booket et gjestehus som lå mellom byen og stranda. Vi kommer frem, sjekker inn, og blir glade da vi finner ut at vi har egen balkong med kjøkken! Det er også en ekstra seng på rommet, så jeg mistenker at de hadde klart å registrere flere rom tilgjengelig enn det de egentlig hadde, og at derfor fikk vi et bedre rom. Vi er fornøyde vi, særlig fordi vi får sjekket inn så tidlig som klokka 8, når vi ankommer gjestehuset.

Vi drar ut og spiser frokost på en restaurant jeg fikk veldig sansen for. Hyggelig servitør, veldig god mat, og ikke minst billig, og restauranten ligger kun litt nedenfor gjestehuset vårt, i retning stranden. Vi drar så ut for å slapp av på stranda. Det er en steinstrand, noe jeg synes er greit, eller faktisk foretrekker. Vi finner oss et relativt rolig sted å slappe av, og drikker en lemonade, og bader i det kalde, men forfriskende vannet.

På vei fra stranda merker vi at vi begynner å bli sultne, så vi finner en restaurant ved stranda og setter oss ned. Vi blir meget lite imponert over farten på servicen her, servicen selv, og drikken, så vi bestemmer oss for at vi bare betaler og går et annet sted og spiser der heller. Vi finner en restaurant med mange forlokkende bilder på tripadvisor og går hit. Restauranten her imponerer også lite, med dårlig mat og igjen treg betjening. Jeg hadde bestemt meg for å spise dessert her, men dette frister ikke særlig når det er en barnebursdag som starter her, og vi praktisk talt blir presset ut av lokalet. De hadde heller ikke de rettene som de hadde lagt ut bilder av. Som trøst går vi innom et supermarked på veien tilbake til gjestehuset. Vi blir paffe av de lave prisene! Vi kjøper noen øl og litt kaffe og snacks. Deretter går vi mot stranda, fordi vi så at sola begynner å gå ned, og ser utrolig vakker ut der den kun står litt over horisonten og lyser opp rødt.

Vi setter oss på noen steiner ved vannkanten og nyter synet med en øl. Idet sola går ned kommer det masse krabber opp på steinene vi sitter på, og fiskene plasker i overflaten. Det er flere bak oss som står og fisker, men vi sitter fint for oss selv og nyter det fine synet.

Det er et tivoli som våkner til liv når det mørkner, og luften blir kjøligere. Det er masse som skjer, og god stemning.

Vi tar oss en kveldstur før vi sovner.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s